Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs d’auxiliar administratiu a Constantí

Un total de 12 persones han començat aquest mes d’abril un Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals, convocat per l’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball. Aquest curs tindrà una durada de 390 hores teòriques + 40 hores de Formació Complementària + 40 hores de pràctiques en empresa, i s‘adreça a persones majors de 16 anys, i prioritàriament, que es trobin en situació d’atur i demandants d’ocupació.

Les sessions teòriques s’estan impartint a l’aula de l’Arxiu de la Biblioteca Municipal de Constantí. Les unitats de competència consisteixen en realitzar i integrar operacions de suport administratiu bàsic, transmetre i rebre informació operativa en gestions rutinàries amb agents externs de l’organització; i realitzar operacions auxiliars de reproducció i arxiu en suport convencional o informàtic.

Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i permetrà l’obtenció de certificat de professionalitat.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.

Back to top