Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Incidències viàries per Setmana Santa

Com és habitual, els actes de Setmana Santa comportaran tot un seguit d’incidències viàries entre els dies 15 i 16 d’abril. La Policia Local de Constantí ha informat que establirà un dispositiu de control amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els participants i el públic assistent, així com el bon desenvolupament dels actes. 

A aquest efecte, la policia local col·locarà senyalització provisional de prohibició d’estacionament i es produiran talls de carrer que  afectaran a les vies de circulació següents:  Carrer Major, Raval de Sant Cristòfol, Carrer Sant Vicenç i Plaça de l’Hospital

Paral·lelament, la línia interurbana d’autobusostambé quedarà afectada, i les parades del bus de carrer Major (davant Ajuntament) i carrer de les Creus quedaran anul·lades i es traslladaran davant del supermercat CONSUM.

Back to top