Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“La Passió de Crist” es torna a representar amb èxit pels carrers de Constantí

El passat dissabte 16 d’abril va tenir lloc un dels actes més esperats de la Setmana Santa a Constantí, amb la representació de “La Passió de Crist” pels carrers del poble, a càrrec de “Les Forques Teatre” l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí. Prop d’una setantena de persones han donat forma al projecte, des del punt de vista artístic, decorats i vestuari. La Passió d’aquest any ha afegit dues escenes noves a les sis que ja es van poder veure a l’estrena de l’any 2019. En aquestes noves escenes, de contingut molt emotiu, els infants van tenir un gran protagonisme.

Les escenes van transcórrer per diferents emplaçaments del casc antic del poble, fins arribar a la Pista d’Estiu, un escenari emblemàtic que es va recuperar precisament ara fa tres anys per recrear algunes de les escenes d’aquesta Passió

La representació de “La Passió” va generar una gran expectació, després de no haver-se pogut dur a terme els dos últims anys a causa de la pandèmia.

Back to top