Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí es torna a omplir de roses per Sant Jordi

Després de l’èxit que la iniciativa va tenir l’any passat coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Constantí s’ha tornat a omplir aquesta setmana de roses fetes manualment que s’han distribuït a prop d’una trentena d’espais, edificis i places, i que afegeixen més color als carrers del municipi. Aquesta va ser una de les grans novetats de la Setmana Cultural de l’any passat a Constantí, que va atreure l’atenció de nombrosos visitants fins i tot de fora del municipi.

La decoració floral s’afegeix a altres elements decoratius que lluiran aquests dies a diverses places i carrers, com el mural de la Llegenda de Sant Jordi que es podrà veure a la Plaça de les Escoles Velles o el gran tendal que guarnirà el carrer Major.

Els veïns i veïnes podran gaudir d’aquesta decoració floral als principals carrers del poble, els equipaments municipals i alguns dels racons i edificis més emblemàtics. L’acció ha comptat amb la col·laboració d’entitats, associacions i persones voluntàries que han elaborat aquestes roses manualment durant els darrers mesos. 

D’aquesta manera, el municipi es prepara per a una Diada de Sant Jordi en la qual la celebració tornarà als carrers amb diverses activitats culturals i festives que tindran lloc els dies 22 i 23 d’abril. 

Els carrers i equipaments on es podrà veure aquesta decoració floral són els següents: carrer de Reus, Plaça Rafael de Casanovas, Policia Local, Parc de la muralla, Serveis Socials, Biblioteca Municipal, carrer Major (tendal), Escales del Castell, Constantí Ràdio, Raval de Sant Cristòfol, CAP Constantí, Plaça Pau Casals, carrer Centcelles, Plaça Juan Ramon Jiménez, Plaça de la Generalitat, Plaça Federico García Lorca, Avinguda Onze de Setembre, Pavelló Poliesportiu, carrer de la Coma, Plaça de les Escoles Velles (mural de Sant Jordi), Escola de Música, carrer Major (xalets), carrer Barcelona.

Tota la informació a:

Back to top