Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Diada de Sant Jordi torna a omplir de festa i color el carrer Major

Constantí es va tornar a omplir de festa, tradició i cultura per Sant Jordi. El municipi ha tornat a celebrar una Diada molt especial amb activitats culturals i festives pels carrers. Enguany, la jornada ha recuperat el seu format habitual i ha incorporat novetats i sorpreses. Tot i que l’objectiu era recuperar la celebració com es feia abans de la pandèmia, finalment la puja que va caure a partir del migdia va obligar a susprendre moltes activitats que s’havien programat per a la tarda.

Al llarg del matí es van instal·lar al carrer Major una vintena de parades d’entitats i associacions del municipi, comerços locals i diversos serveis municipals. A banda, una de les novetats és que enguany també es va comptar amb una mostra i tallers d’oficis tradicionals. Constantí Ràdio també hi va ser present amb una programació especial en directe.

Un dels aspectes més destacats d’aquest Sant Jordi i els dies previs ha estat la decoració floral que després de la gran acollida de l’any passat, torna a guarnir aquest any places, carrers, equipaments municipals i el balcó de l’Ajuntament. Durant la Diada es va estrenar també el tendal de grans dimensions que cobria el carrer Major, dividit en sis trossos de dos metres d’amplada i cinc de llargada, elaborat per una trentena de dones de Constantí. A més, també es va estrenar un gran mural sobre la Llegenda de Sant Jordi a la Plaça de les Escoles Velles

Una altra de les novetats d’aquest Sant Jordi va ser la instal·lació d’una gran portalada en forma de llibre obert a l’entrada del carrer Major, seguit de roses de grans dimensions que omplien el carrre i feien de separació enhtre els diversos estands. A més, s’ha comptat també amb animació teatralitzada al carrer, amb la presència de Sant Jordi, la princesa i un trobador.

Back to top