Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Unes 150 persones participen a la V Caminada de Primavera fins a l’ermita de Sant Ramon

Unes 150 persones han participat aquest diumenge, 24 d’abril, de la V Caminada de Primavera fins a l’ermita de Sant Ramon, a Constantí, amb sortida des del Parc de la Mòbila.

Aquesta activitat és una de les més participatives que s’inclouen en el cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any. La Caminada va comptar amb les explicacions del naturalista José Antonio Latorre, autor de l’Atlas sobre la Biodiversitat de Constantí. Durant el trajecte va explicar a tots els assistents algunes de les particularitats de la fauna i la flora del terme municipal

Al migdia es va fer un dinar de germanor a l’ermita de Sant Ramon i durant la sobretaula es va realitzar una mostra de balls tradicionals. Tots els participants van rebre un barret i una samarreta de regalar amb el lema “Fem Camí”. 

El Cicle “Fes Cultura, Fes Salut” s’allargarà fins el 29 de maig amb més de 40 propostes obertes a tot tipus de públic que inclouen activitats musicals i literàries, exposicions, xerrades, tallers, clubs de lectura o activitats esportives.

Back to top