Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Se celebra la 3a edició de la Nit del Comerç local

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc la 3ª edició de la Nit del Comerç Local de Constantí. Després de dos anys, s’ha recuperat aquest acte de reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix als comerços i establiments del municipi, i va consistir en un sopar al restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona. Van ser prop d’una quinzena de comerços i establiments locals els que van participar d’aquesta tercera edició de la nit del comerç 

Aquesta Nit del comerç local coindicideix amb el final de la campanya de primavera que ha organitzat la UNió de botiguers de Constantí durant el mes d’abril. Aquest vespres es farà a l’Ajuntament el sorteig entre totes les butlletes obtingudes per les compres realitzades als comerços locals fins el passat dia 30 d’abril.  

Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’ha pogut omplir una butlleta que donarà opció a participar en aquest sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €, 20 € i 10 €. En total es repartiran 500 euros en premis. 

La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 32 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a les 20:30 h. El lloc de recollida dels vals de regal serà la botiga “El Raconet de la Pina”, a partir del 3 de maig. Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de maig del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la Unió de Botiguers de Constantí. 

Back to top