Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí se suma a la celebració del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Avui 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia, i l’Ajuntament de Constantí s’ha volgut sumar, un any més, a la Declaració contra l’Homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia. Durant tot el dia, el balcó de l’Ajuntament llueix la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí, símbol del col·lectiu LGTBI.

Un any més, el consistori s’ha volgut adherir a aquesta jornada que recorda que cal donar resposta a tota situació de discriminació, d’injustícia i de violència envers les persones per la seva identitat de gènere o les seves orientacions sexuals i afectives.

Des de l’Ajuntament de Constantí es vol mostrar tot el suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals, aquí o arreu del món.

Des de l’any 1990 cada 17 de maig es rememora la despatologització de l’homosexualitat per part de l’Organització Mundial de la Salut. A més, també fa sis anys de l’aprovació al Parlament de la Llei 8/2016, del 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar la LGTBIfòbia.

Back to top