Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nota d’agraïment: Santa Tecla 700 anys

Des de l’Ajuntament de Constantí volem expressar el nostre agraïment a tots els constantinencs i constantinenques per la vostra participació i seguiment en la històrica celebració dels 700 anys del Trasllat del Braç de Santa Tecla del passat dissabte 14 de maig. Feia goig veure l’ambient als nostres carrers plens de gent, amb els balcons i façanes engalanats com a símbol de festa I hospitalitat. Una vegada més hem demostrat que Constantí és un poble d’acollida.

Volem aprofitar també per agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, totes les entitats del Seguici Popular de Tarragona que van participar d’aquesta jornada, la Parròquia de Sant Feliu Màrtir i el Capítol de la Catedral, i com no, totes les nostres entitats i associacions que han participat d’aquesta celebració i de tota la programació de Santa Tecla-700 a Constantí.

Back to top