Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de renovació de la pavimentació d’un tram del carrer Jaume I i la zona del mercat

Aquest dilluns 27 de juny s’han iniciat les obres de renovació de lapavimentació de les voreres d’un tram del carrer Jaume I (concretament el tram ubicat entre el carrer dels Horts i el carrer Centcelles) i la zona del mercat. Es tracta d’una altra de les actuacions previstes en el gran Pla d’inversions 2021-2024 aprovat per l’Ajuntament de Constantí.

Tenint en compte que l’estat de conservació del paviment en aquesta zona es trobava força deteriorat, es realitzarà la renovació de la pavimentació de les voreres en el tram entre el carrer dels Horts i carrer Centcelles, aprofitant per pavimentar la zona on s’ubica el mercat, ja que el paviment també es troba en mal estat. L’actuació es divideix en dos àmbits: la renovació del paviment de les voreres existents i adaptar-les a la mobilitat; i la renovació de tota la part del paviment del mercat, amb dues capes d’asfalt. El projecte comportarà la substitució del paviment i elements de vialitat, mobiliari urbà i vegetació d’aquesta zona, amb una superfície d’uns 2.600,00 m². El pressupost ascendeix a 232.115,24€  (IVA inclòs) i es preveu un termini d’execució de l’obra d’uns 2 mesos.

Aquesta intervenció s’emmarca en tot un seguit d’actuacions de millora que s’esatn desenvolupant al Grup Centcelles, amb la renovació de totes les voreres de les places exteriors, la renovació de la xarxa d’aigua potable o l’enllumenat públic, així com la supressió de barreres arquitectòniques que s’estan fent de manera periòdica a diferents carrers del barri.

D’altra banda, s’ha informat que durant el temps d’execució d’aquestes obres es canviarà la ubicació del mercat setmanal dels dijous, que es traslladarà provisionalment a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

Back to top