Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es manté el servei de menjador escolar durant les vacances d’estiu

Durant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador tal i com ja ha fet els darrers anys en tots els períodes de vacances escolars. El consistori continua plantejant com una actuació prioritària la detecció i garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants durant les vacances.

Amb prop d’uns quaranta infants inscrits, aquest servei de suport alimentari s’està desenvolupant com és habitual al menjador escolar al col·legi Centcelles.  Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars.

En els pressupostos d’aquest any, l’Ajuntament de Constantí ha mantingut la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros. Durant aquests períodes de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Back to top