Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la Mostra de Música Local de Constantí amb els grups Truenos, Circus i Sin Fianza

Aquest dilluns 5 de setembre s’ha fet l’acte de presentació de la Mostra de Música Local a Constantí, que tindrà lloc el divendres 9 de setembre a la plaça de les Escoles Velles. L’acte de presentació s’ha fet a la plaça Alcalde Macià Martorell i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i components de les tres formacions que musicals que formaran part del cartell de l’edició d’aquest any: Sin Fianza, Circus i el mític conjunt constantinenc dels anys 70, Truenos.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha explicat que des del consistori s’ha volgut promoure i projectar els nombrosos grups que conformen l’escena musical constantinenca. Fa uns mesos, des de les xarxes socials de l’Ajuntament, es va fer una crida a la participació de grups i artistes locals que volguessin prendre part en aquesta iniciativa. Sánchez ha subratllat la importància de posar en valor la tasca dels grups musicals locals i ha destacat que això “suposa un plus cultural” alhora que permetrà reivindicar i tornar a reviure “el llegat de grups musicals que han fet història al nostre municipi”. A més, ha destacat que la idea és que aquesta mostra de música local tingui continuïtat durant els pròxims anys al municipi.

El grup Sin Fianza, creat ara fa uns 6 anys i format per un grup d’amics de tota la vida que anteriorment ja havien format part d’altres formacions musicals, farà la seva primera actuació oficial com a banda. Amb un repertori format per composicions pròpies,defineixen el seu estil com a rock de carrer amb cançons que parlen dels problemes i situacions quotidianes.

Circus és un grup creat ara fa uns 4 anys i del qual en formen part músics veterans i històrics del municipi, com Quimet Curull. El seu repertori reivindica la música els anys setanta amb versions que van des dels Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan o els Rolling Stones.

Finalment, l’actuació més esperada de la nit serà el retorn d’una de les bandes històriques i més representatives de l’escena musical a Constantí durant els anys 70, Truenos. 10 anys després de la seva última actuació a Constantí, durant la Festa Major d’Estiu de 2012, els components d’aquesta mítica banda tornaran a pujar a l’escenari per oferir-nos versions de la millor música del pop espanyol dels setanta, així com temes dels Beatles, Rolling Stones o Deep Purple.

La Mostra de Música Local d’aquest divendres 9 de setembre obrirà els actes de l’àmplia programació cultural que es farà a Constantí en el marc de la Diada Nacional de Catalunya.

Back to top