Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acte de reconeixement a la comunitat educativa

Coincidint amb la setmana d’inici del curs escolar 2022-2023, aquest dimarts 6 de setembre l’Ajuntament de Constantí ha celebrat un acte de reconeixement i benvinguda al personal docent i a tota la comunitat educativa del municipi. La trobada ha tingut lloc a l’Institut de Constantí i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny.

Des de fa uns anys, el consistori organitza cada any aquest acte de recepció com un reconeixement a la tasca que realitzen els mestres, personal docent, associacions de mares i pares d’alumnes, i a totes les persones implicades en la tasca educativa de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, l’Institut de Constantí, a més dels serveis educatius municipals.

Durant la seva intervenció, l’alcalde Óscar Sánchez ha volgut adreçar unes paraules d’agraïment a tot el col·lectiu de mestres per la seva tasca educativa i formativa, i ha encoratjat al professorat i als responsables dels centres educatius per afrontar tots els reptes del nou curs escolar.

Tots els assistents han rebut com a obsequi un exemplar del conte “El trasllat del braç de Santa Tecla” amb text de Ferran Marín i il·lustracions d’Edu Polo. Durant l’acte, s’ha fet també un reconeixement especial a la mestra de l’escola Centcelles, Gloria Delgado Herrero, amb motiu de la seva jubilació.

Coincidint amb aquest acte, s’ha donat també per finalitzada la celebració dels 25è aniversari de l’Institut de Constantí, que s’ha commemorat durant el passat curs 2021-2022 sota el lema “25 anys educant i fent poble”.

Back to top