Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen les beques del curs 2021-2022 als alumnes amb millors qualificacions de l’IES Constantí

Aquest dimarts 20 de setembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte de lliurament de les beques als alumnes amb les millors qualificacions de l’Institut d’Educació Secundària de Constantí durant el passat curs 2021-2022. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament Dolors Fortuny, a més d’una representació de l’equip directiu de l’Institut encapçalada per la seva directora, Mercè Grané, els alumnes premiats i els seus familiars.

Les beques que atorga l’Ajuntament consisteixen en una dotació de 600 €uros per a cadascun dels alumnes de Batxillerat que han obtingut les millors qualificacions. Aquests diners s’han de destinar a la seva continuïtat formativa en l’àmbit universitari. Els alumnes de Batxillerat que han rebut les beques han estat: Faddi Hassani Hammoud i Dorel Sipos Dragos. A més, s’ha atorgat una tercera beca de 600 €uros als alumnes de batxillerat per part de l’empresa Sarpi Constantí (Veolia), i que ha estat per Hoda Achahbar.

Com és habitual, la direcció de l’Institut i l’AFA també han atorgat una beca als millors expedients del centre de 1r de Batxillerat i 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO. Els premis de 1r de Batxillerat i 1r, 2n i 3r d’ESO són atorgats per l’Institut i consisteixen en la gratuítat de la quota del centre i del programa de reutilització de llibres. El premi de 4t d’ESO, és una beca que entrega l’AFA i són 300 €uros. Enguany, els alumnes becats pels millors currículums han estat: 1r de Bat: Maria Callau Blánquez; 1r d’ESO: Dieinabou Diallo Diallo i Ruth Escarré Muñoz; 2n d’ESO: Martina León Granado; 3r d’ESO: Pol Petit Gibert; 4t d’ESO: Eyen Martínez Oller.

Back to top