Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a gaudir amb la 39a edició de l’Aplec de la Sardana

Constantí ha tornar a gaudir aquest diumenge 25 de setembre d’una nova edició de l’Aplec de la Sardana. Aquest any, s’ha pogut recuperar la plena normalitat en la celebració d’aquesta trobada sardanista, un dels esdeveniments culturals més importants del municipi amb l’arribada de la tardor. L’Aplec ha celebrat aquest any la seva 39a edició, en una jornada que s’ha desenvolupat com és habitual al Parc de les Escoles Velles.

El bon temps i la gran participació van caracteritzar la trobada sardanista que un any més organitzava el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Com és habitual, la jornada es va allargar tot el dia i va comptar amb les actuacions musicals de la Cobla Reus Jove durant el matí i la Cobla Cossetània a la tarda. Les cobles van interpretar 9 peces cadascuna amb títols com “Cant d’Aplec”, d’Antoni Albors i Asins, “Gerard, passió per la sardana” d’Amadeu Escoda i Castellví i “Colla Romaní” o “Els 3 patufets” de Tomàs Gil i Membrado.

Prop d’uns 300 sardanistes procedents de Constantí i d’altres poblacions del Camp de Tarragona no es van voler perdre aquest Aplec “Vila de Constantí” que va finalitzar amb l’entrega d’un record commemoratiu de la jornada i coca i rom cremat per a tots els assistents.

Back to top