Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

I Jornada Gastronòmica

El diumenge 2 d’octubre tindrà lloc la celebració de la I Jornada Gastronòmica a Constantí amb tot un seguit d’activitats adreçades a un públic familiar. La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Constantí i compta amb la col·laboració dels Balls de Cercavila de la Societat Cultural i Recreativa El Casino, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Institut Català de les Dones.

La jornada començarà a les 12 del migdia amb la inauguració del rentador municipal al carrer Sant Pere. Durant aquest acte es farà la inauguració dels treballs que han permès reconstruir l’antic rentador municipal, un acte en què es recuperaran balls tradicionals de l’època.

A continuació, a la Plaça de l’Església, es farà la presentació del llibre de receptes elaborat pel Grup Cultural Mestresses de Casa: “Picades, sofregits i altres”. L’acte serà presentat per l’escriptora i cuinera Mariona Quadrada i comptarà amb la presència de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones, Eva Ferran.

Seguidament, al carrer Major, tindrà lloc un Dinar Popular. Per participar d’aquest dinar cal fer inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, trucant al telèfon 977 52 05 21 o a través del correu citaprevia@constanti.cat. El preu és de 10 euros per persona i 5 euros el menú infantil.

Les activitats continuaran després de dinar, a la Plaça de l’Església, amb l’actuació musical i l’espectacle d’animació a càrrec del grup Julivert.

Per acabar, a les 17 hores, a la mateixa Plaça de l’Església es realitzarà un taller de cuina a càrrec de Roser Ramos i Tere Tules.

Back to top