Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana de la Gent Gran. Del 16 al 21 d’octubre

Del  16 al 21 d’octubre l’Ajuntament de Constantí organitza la Setmana de la Gent Gran, amb tot un seguit d’activitats adreçades a la gent gran del municipi que tenen com a objectiu dinamitzar aquest col·lectiu i potenciar la seva participació, fomentant un envelliment actiu i saludable.

Els actes  començaran el diumenge 16 d’octubre amb un dinar d’homenatge a la gent gran al Pavelló Poliesportiu. Les inscripcions s‘han de fer a l’OAC de l’Ajuntament fins el 14 d’octubre (Preu: 10 euros). Un cop acabat el dinar, tindrà lloc un espectacle de màgia amb el Mag Albert.

El dilluns dia 17 es farà un taller de risoteràpia al Pavelló Poliesportiu, a els 10 del matí. Per participar-hi també cal fer inscripció prèvia a l’OAC de l’Ajuntament (fins el dia 13 d’octubre).

El dimarts dia 18, a les 15.30 hores, tindrà lloc una xerrada a la Biblioteca Municipal sobre “Alimentació que contribueix a la salut cerebral” que anirà a càrrec de la nutricionista del CAP Constantí, Arantxa Zanfaño.

El dimecres dia 19 es farà la presentació del nou curs de gimnàstica per a gent gran amb una xerrada informativa al Pavelló Poliesportiu a càrrec de la técnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Annabel Gavaldà.

Les activitats continuaran el dijous 20 d’octubre amb l’emissió d’un programa especial de Constantí Ràdio al davant del Refugi de la Guerra Civil que portarà per títol “Vivències de temps passat”. El programa comptarà amb diversos testimonis que explicaran anècdotes i records que van viure en aquest refugi que s’ha rehabilitat per part de l’Ajuntament i que vol reivindicar la memòria històrica d’un passat no tan llunyà.

Per acabar, el divendres 21 d’octubres es farà el I Concurs de Pa de pessic a Constantí. Tindrà lloc al local de l’Associació de Pensionistes i Jubilats. Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on podran participar totes les persones de 60 o més anys que ho desitgin. Les inscripcions es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament fins al dimarts 18 d’octubre.

Back to top