Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’aproven els plecs per l’elaboració dels projectes del Centre Cultural Polivalent-Teatre i de la Piscina Coberta

L’Ajuntament de Constantí ha obert la licitació per a la redacció dels projectes de dues de les actuacions més importants pel que fa a equipaments del gran pla d’inversions 2021-2024 que el consistori va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals: el Centre Cultural Polivalent-Teatre i la Piscina Coberta i nova zona esportiva municipal. La Junta de Govern Local va aprovar la setmana passada els plecs administratius i tècnics dels projectes i ara s’obre el concurs d’idees per a la redacció dels projectes tècnics d’ambdós equipaments.

En relació al Centre Cultural Polivalent-Teatre Municipal,  el projecte contempla una actualització i millora del projecte inicial de teatre-auditori. L’estructura inicial de l’equipament es va construir el 2011. El nou projecte contempla una sèrie de noves mesures que s’aplicaran al projecte inicial: un nou espai al vestíbul de la planta baixa que permetrà poder acollir dinars, càterings, exposicions o qualsevol tipus d’acte amb una ocupació prevista de 200 persones. També es preveu una modificació  de la distribució interior entre la sala d’actes principal, el magatzem de butaques i les zones de guardarroba i control. Un altre dels aspectes que s’incorpora és la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici per tal de fer-lo més sostenible.

El pressupost d’execució d’aquesta obra és de  4.089.800,00 €uros (IVA inclòs), dels quals l’Ajuntament n’ha reservat una partida de  2 milions. La resta es vol aconseguir a través  de subvencions procedents d’altres administracions. La redacció del projecte tindrà un cost per a l’Ajuntament de  220.400,00 €uros (IVA inclòs). Des del consistori s’espera que el projecte estigui aprovat a finals d’estiu.

Piscina coberta i nova zona esportiva municipal

Pel que fa a la piscina coberta, el concurs seleccionarà les 5 millors propostes tècniques per crear aquesta nova zona esportiva municipal, que s’instal·larà al solar ubicat entre els vials de l’Avinguda Onze de Setembre i el carrer Vidal i Barraquer, entre les dues escoles, amb una superfície de 10.270,00 m2. El projecte inclourà un edifici destinat a piscina interior climatitzada amb zona de “wellness”, bar-restaurant-cafeteria,  un espai de gimnàs, 2 ó 3 pistes de pàdel noves i espai d’aparcament. A part, s’ha de preveure la integració i ordenació de les actuals piscines descobertes així com la modernització de l’edifici de vestidors existent. El total del pressupost del projecte és de 3.171.531,00 €uros. L’empresa adjudicatària del projecte es farà càrrec de la inversió de la construcció i podrà explotar l’equipament durant 25 anys. La licitació del concurs d’idees té un pressupost de 217.800,00 € (IVA inclòs).

Back to top