Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dinar d’homenatge a la gent gran al Pavelló Poliesportiu

Un dinar d’homenatge a la gent gran ha obert aquest diumenge els actes de la Setmana de la Gent Gran a Constantí, que fins al 21 d’octubre ha programat tot un seguit d’activitats que tenen com a objectiu dinamitzar aquest col·lectiu i potenciar la seva participació, fomentant un envelliment actiu i saludable. Unes 130 persones han participat d’aquest dinar al Pavelló Poliesportiu, un esdeveniment que s’ha tornat a celebrar 3 anys després de la seva última edició l’any 2019, abans de la pandèmia. Un cop acabat el dinar, la festa va continuar amb una actuació d’alumnes de l’Estudi Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pau i  espectacle de màgia, amenitzat pel Mag Albert.

Els actes d’aquesta Setmana de la Gent Gran han continuat avui dilluns amb un  taller de risoteràpia. Demà dimarts dia 18, a les 15.30 hores, tindrà lloc una xerrada a la Biblioteca Municipal sobre “Alimentació que contribueix a la salut cerebral” que anirà a càrrec de la nutricionista del CAP Constantí, Arantxa Zanfaño. El dimecres dia 19 es farà la presentació del nou curs de gimnàstica per a gent gran amb una xerrada informativa al Pavelló Poliesportiu a càrrec de la tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Annabel Gavaldà.

Les activitats continuaran el dijous 20 d’octubre amb l’emissió d’un programa especial de Constantí Ràdio al davant del Refugi de la Guerra Civil que portarà per títol “Vivències de temps passat”. El programa comptarà amb diversos testimonis que explicaran anècdotes i records que van viure en aquest refugi que s’ha rehabilitat per part de l’Ajuntament i que vol reivindicar la memòria històrica d’un passat no tan llunyà.

Per acabar, el divendres 21 d’octubres es farà el I Concurs de Pa de pessic a Constantí. Tindrà lloc al local de l’Associació de Pensionistes i Jubilats. Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on podran participar totes les persones de 60 o més anys que ho desitgin.

Aquesta és la primera vegada que s’organitza una setmana temàtica dedicada a la gent gran a Constantí amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables així com la socialització i la participació d’aquest col·lectiu.

Back to top