Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una rua terrorífica pels carrers del poble inicia els actes de la Castanyada

Constantí ha iniciat aquest diumenge 30 d’octubre els actes de celebració de la Castanyada amb una rua terrorífica organitzada pel grup de teatre Emfapatir i que ha omplert les places i carrers del municipi de l’ambient més divertit i terrorífic.

Van ser moltes les persones que es van animar a participar del recorregut d’aquesta cercavila pels carrers del poble, caracteritzats amb disfresses seleccionades especialment per a l’ocasió i ambientades en la nit de Halloween i les pel·lícules de terror. La Cercavila terrorífica va finalitzar amb un espectacular final de festa a la Plaça de Escoles Velles.

Els actes de celebració continuaran aquest dilluns 31 d’octubre amb la celebració  de la Nit de la Castanyada al Pavelló Poliesportiu. La celebració recupera el seu format habitual d’abans de la pandèmia, amb un sopar de motxilla i actuacions musicals en directe. Prop de 200 persones s’han inscrit per participar d’aquest sopar de motxilla. 

La vetllada continuarà amb les actuacions musicals de The Walkmans Cover Band, que oferiran un repertori amb les millors versions del pop-rock nacional i internacional, i un DJ. 

Durant el cap de setmana també s’ha celebrat el tradicional dinar de la castanyada organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí, que ha reunit més d’un centenar de socis, sòcies i acompanyants d’aquesta entitat al Pavelló Poliesportiu.

Back to top