Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La 5a Marató Literària de Constantí homenatja al poeta constantinenc, Alex Caburrasi

Aquest diumenge 13 de novembre s’ha celebrat la 5a Marató Literària organitzada per l’Associació Literària de Constantí a la Biblioteca Municipal. En aquesta edició de la Marató es va fer un homenatge al poeta constantinenc, Alex Caburrasi, qui va morir el passat 1 de juliol. Al llarg de tot el dia, tots els assistents van poder llegir fragments de la seva obra i a la tarda va tenir lloc un emotiu col·loqui sobre la seva figura, amb la presència de familiars i amics de l’escriptor, que van compartir vivències, anècdotes i records.

Alex Caburrasi va publicar l’any 2007 el seu primer llibre de poemes, “Interiores”, compartint autoria amb el seu germà Sergio. També va col·laborar amb les antologies de poemes de l’Associació Literària de Constantí: “Semença” (2004), “Rebrot” (2006) i “Solcs” que es publicava aquest passat mes d’abril. A més, durant la Marató Literària es van donar a conèixer alguns poemes inèdits que va escriure durant els seus últims anys de vida. Bohemi, romàntic, apassionat i compromès, la seva obra poètica és un clar reflex de la seva manera de pensar i de viure.

Al llarg de la seva vida va destacar pel seu compromís en la defensa de les llibertats. Va tenir una implicació molt destacada en el món associatiu formant part de diverses associacions culturals com el “Pont de fusta” (Butlletí Informatiu de Vila-Seca i Salou), el Sindicat Agrícola, el Club Escacs Constantí, o l’Associació Literària de Constantí, de la que va formar part des dels seus inicis. A més, també va ser un destacat col·laborador de Constantí Ràdio.

Back to top