Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els infants i les famílies de Constantí recorren els racons del terme per anar a buscar el tió

Un total de 35 famílies i prop d’uns setanta infants han participat aquest diumenge 4 de desembre de l’activitat Constanti-ó!!, una de les propostes que ha iniciat la programació nadalenca d’aquest any a Constantí. L’activitat repetia després de la gran acollida que ha tingut en les edicions anteriors, i una vegada més la proposta ha superat totes les expectatives assolint el rècord de participants. Un any més, totes les famílies participants es van donar cita al punt de sortida, a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. Des d’allà van iniciar l’aventura d’anar a buscar el tions que es trobaven distribuïts per diversos racons del terme municipal. Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que han fet d’exploradors i de guies dels 35 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes. També ha col·laborat amb aquesta activitat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Back to top