Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XIII Marató Musical

Un any més, Constantí torna a mostrar la seva solidaritat amb La Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut cardiovascular. Aquest diumenge 18 de desembre, arriba la XIII Marató Musical organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. A partir de les 17 hores, al Pavelló Poliesportiu, començaran les actuacions musicals amb la participació de totes les formacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música, el Grup de Vent Avançat de l’Escola Municipal de Música “Robert Gerhard” de Valls, Manureco, Tony Sanahuja i Patrick Navarro. A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col•laboren la Carme del Pa i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical, el mateix diumenge al matí, també s’inclouran l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, a les 11.30 hores, i el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí, a les 12.30 hores.

Back to top