Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí ja viu el Nadal amb la il•luminació de les places i carrers

L’encesa de llums de Nadal que es va fer el passat divendres 16 de desembre a la Plaça de les Escoles Velles va marcar l’inici de la programació d’activitats nadalenques a Constantí, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal i altres elements decoratius al bell mig de la plaça, com capses de regals i una gran bola de colors. Aquest any, l’acte d’encesa de llums s’ha retardat unes setmanes com a mesura d’estalvi energètic. L’acte va anar acompanyat d’un gran espectacle musical de temàtica nadalenca. A més, es va poder descobrir la decoració que un any més han elaborat el Centre de Dia i la Llar d’Infants, a la mateixa plaça.

D’aquesta manera es va donar el tret de sortida oficial a la programació de Nadal a Constantí, que aquest any recupera el seu format habitual i les activitats tradicionals amb prop d’una quarantena de propostes que s’organitzen des de l’Ajuntament, així com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.  

A banda de la il·luminació de places i carrers, l’esperit nadalenc també es pot veure als establiments i comerços que participen d’una nova edició del concurs d’Aparadors Nadalencs, que organitza la Unió de Botiguers amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Pel que fa a al programació d’activitats de Nadal, aquest dissabte es va presentar al Pavelló Poliesportiu l’espectacle “L’origen del gel”, un tribut a la pel·lícula musical més important dels últims temps, “Frozen”. I aquest diumenge va tenir lloc un altre de les activitats clàssiques de la programació nadalenca, la plantada del pessebre de l’associació Moto Clàssic Constantí al Pont de les Caixes. A més, el mateix divendres, després de l’encesa de llums va tenir lloc el recital poètic de Nadal a càrrec de l’Associació Literària de Constantí.

Back to top