Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Cantada d’una Nadala conjunta reuneix centenars d’infants de les escoles i l’Institut

Aquest dijous 15 de desembre s’ha celebrat una de les activitats tradicionals i amb més participació de la programació de Nadal a Constantí. Es tractava de la cantada d’una nadala conjunta que ha tornat a reunir, un any més, centenars d’alumnes dels centres educatius del municipi a la Plaça de les Escoles Velles.

L’activitat ha comptat amb la participació d’uns 700 nens i nenes de la Llar d’Infants Gu-gu, les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i l’Institut de Constantí.

La cantada ha estat coordinada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i un grup de professors i alumnes de l’escola han estat els encarregats de l’acompanyament musical en directe. La nadala que s’ha escollit aquest any porta per títol “Santa Claus arriba a la ciutat (Santa Claus is coming to town” (amb música de Fred Coots i adaptació de la lletra de Toni Giménez).

L’encesa de llums de Nadal que es farà aquest divendres 16 de desembre a la Plaça de les Escoles Velles marcarà l’inici oficial de la programació d’actes nadalencs a Constantí, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal al bell mig de la plaça.

Back to top