Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cavalcada Reis Mags 2023

Constantí ja ho té tot gairebé a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags 2023, que aquest any tornarà a recórrer als carrers del municipi amb la presència de Ses Majestats els Reis d’Orient i abans de la nit més màgica de l’any.

La Cavalcada d’aquest any estarà plena de sorpreses i novetats. En primer lloc es farà un nou recorregut com a conseqüència de les obres que s’estan fent al carrer Major. La sortida està prevista a les 17 hores des del Camp de Futbol Municipal La Coma i després del recorregut pels carrers del poble Ses Majestats arribaran a l’Ajuntament on seran rebuts per les autoritats municipals i des d’on adreçaran unes paraules als constantinencs i constantinenques.

D’altra banda, aquest any s’estrenaran noves carrosses i tots els elements decoratius, ambientació i escenografia que acompanyarà la cavalcada també seran completament nous. Com és habitual, la cavalcada reial comptarà amb la col·laboració i participació de diverses entitats i associacions locals.

Campament Reial al Pavelló Poliesportiu

Abans de la Cavalcada dels Reis Mags, durant els dies 4 i 5 de gener els Patges  instal·laran el campament reial al Pavelló Poliesportiu per tal de recollir les cartes, classificar i preparar tots els regals que es lliuraran als infants de Constantí durant la Nit de Reis. Música, diversió i màgia assegurada en un espai que estarà caracteritzat, un any més, amb tot l’univers que envolta els Reis Mags d’Orient.

Back to top