Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebrarà el Carnaval amb la Rua, un espectacle infantil i una gran festa al Pavelló

La gresca i la disbauxa del Carnaval tornen a Constantí amb una celebració que com ja és habitual els darrers anys arribarà el cap de setmana següent de la data oficial de celebració que marca el calendari festiu, per tal de no coincidir amb les celebracions de les grans ciutats com Tarragona o Reus. 

Abans, aquest divendres 17 de febrer, el Rei Carnestoltes visitarà les escoles, la Llar d’infants, el Centre de Dia i l’Ajuntament. Aquesta Activitat comptarà amb la col·laboració de l’Associació Dance Power. A la tarda, tindrà lloc la Rua infantil amb la participació dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles.

La gran festa de Carnaval arribarà el dissabte 25 de febrer i arrencarà amb la tradicional Rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi, a més d’altres colles convidades. Les comparses participants es concentraran a partir de les 18 hores al carrer Tortosa, a tocar del camp de futbol, i l’inici del recorregut festiu pels carrers està previst a les 18.30 hores.

Un cop finalitzada la Rua, la celebració es traslladarà al Pavelló Poliesportiu on a les 20.30 hores  tindrà lloc un espectacle d’animació infantil. Seguidament, es farà un sopar de motxilla i s’entregaran els premis a les millors comparses. Aquest any els premis seran de 500, 250 i 100 euros, respectivament, per a les tres millors comparses participants a la Rua segons el veredicte del jurat.

A partir de les 23 hores i fins ben entrada la matinada tots els assistents podran gaudir del Ball de Carnaval amb l’espectacle “Menéalo on tour”.

Durant els últims anys, el Carnaval de Constantí s’ha caracteritzat per la seva gran participació i seguiment.

Back to top