Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen a treballar les persones del segon torn del Pla d’Ocupació local

Aquesta setmana han començat a prestar els seus serveis les 6 persones contractades en el segon torn del Pla d’Ocupació local 2022-2023 de l’Ajuntament de Constantí . Els llocs de treball assignats tenen la categoria professional de peó i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments, espais públics i zones verdes del municipi. Les 6 persones contractades tenen un contracte de treball de 6 mesos amb una jornada laboral de 35 hores setmanals.

Un any més, l’Ajuntament de Constantí aposta per fomentar l’ocupació i per aprovar mesures que incideixin en la reducció de l’atur. Després de la bona experiència dels anys anteriors, novament s’ha convocat un nou Pla d’Ocupació Municipal per als anys 2022 i 2023 dirigit a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació. Mitjançant aquesta convocatòria s’han contractat 12 persones en 2 torns, és a dir, 6 contractacions en cada torn.

La necessitat de donar una oportunitat laboral a persones en risc d’exclusió social i entenent el treball com un eix integrador en la societat justifica que des del consistori es vulguin prendre mesures per pal·liar la difícil situació de les persones aturades que es troben en situació de cerca activa de feina.

Back to top