Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana de la Dona. Del 6 al 12 de març

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, l’Ajuntament de Constantí ha programat durant la setmana vinent diverses activitats adreçades principalment al col·lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones. L’acte central tindrà lloc el mateix dia 8 de març, a les 12 del migdia, amb la lectura del manifest davant de l’Ajuntament a càrrec de les associacions locals integrades per dones.

D’altra banda, el diumenge 12 de març es realitzarà el tradicional Dinar de la Dona al Pavelló Poliesportiu. Es tracta d’un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques, amb un dinar de germanor adreçat exclusivament al col·lectiu de dones del municipi. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de març a l’OAC de l’Ajuntament, a un preu de 20 euros. Durant aquest dinar es farà entrega de detalls i reconeixements diversos i, en acabar, hi haurà un espectacle.

Portes obertes a les entitats esportives

La novetat d’aquest any pel Dia Internacional de la Dona serà la celebració de jornades de portes obertes a les entitats esportives del municipi. El dilluns dia 6 de març hi haurà portes obertes al Club Gladius Constantí, de 19:30 a 21:30 hores, amb classe de defensa personal (C/Reus 14 baixos). El mateix dia 6, de 18 a 19 hores, hi haurà també portes obertes al Club Patí Constantí, al Pavelló Poliesportiu. Els dies 7 i 9 de març, es faran les portes obertes a la secció femenina del Club Basquetbol Constantí, de 20 a 21:30 hores al Pavelló Poliesportiu.

D’altra banda, el 8 de març es realitzaran les jornades de portes obertes al Club de Tir amb Arc Constantí, de 18 a 19 hores al Pavelló Poliesportiu; i a la secció femenina del Centre d’Esports Constantí, de 20:30 al 22 hores al camp de futbol municipal La Coma. Finalment, el 10 de març hi haurà portes obertes al Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, de 17:30 a 19 hores al Pavelló Poliesportiu; i a la secció femenina del Centre d’Esports Constantí, de 20:30 al 22 hores al Camp de futbol municipal La Coma.

Back to top