Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana de portes obertes a les escoles i l’Institut de Constantí

Les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí ofereixen des d’avui les habituals jornades de portes obertes. L’objectiu d’aquestes jornades és permetre a les famílies dels futurs alumnes conèixer les instal·lacions, el personal i el projecte educatiu de cadascun dels centres abans de l’inici de la preinscripció del proper curs escolar 2023-2024. Aquest any s’ha recuperat la presencialitat d’aquestes jornades de portes obertes.

Les jornades de portes obertes a l’escola Centcelles tenen lloc els dies 1, 2 i 3 de març. Pel que fa a l’escola Mn. Ramon Bergadà s’han fet els dies 1 i 2 de març. A les dues escoles, del 6 al 20 de març també es podrà visitar el centre dins l’horari lectiu (caldrà demanar cita prèvia). En el cas de l’Institut, les jornades de portes obertes van tenir lloc aquest dimecres 1 de març per al futur alumnat de 1r d’ESO.

El període de preinscripció per al pròxim curs escolar 2023-2024 es realitzarà entre els dies 6 i 20 de març a l’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març a l’educació secundària obligatòria.

L’Ajuntament de Constantí, a través de la seva regidoria d’Ensenyament, col·labora des de fa uns anys amb les escoles i l’Institut per donar la màxima difusió a aquestes jornades de portes obertes i per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi. Amb el lema “Junts, Fem poble. Fem Escola” des de fa uns dies s’han distribuït cartells i banderoles d’aquesta campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals.

Back to top