Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inscripcions per a la Bicicletada Popular

Ja es poden fer les inscripcions per participar de la Bicicletada Popular que tindrà lloc el diumenge 16 d’abril a Constantí. Es tracta d’una de les activitats incloses en el cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any.

La sortida està prevista a les 10 hores al carrer Major, davant de l’Ajuntament. Els participants faran una ruta al voltant del terme municipal, amb un recorregut d’aproximadament uns 10 km i una dificultat mitjana. És obligatori l’ús de casc i es recomana portar aigua a tots els participants. A l’arribada hi haurà esmorzar.

Per participar d’aquesta Bicicletada cal fer inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, trucant al telèfon 977 52 05 21 o a través del correu citaprevia@constanti.cat. El preu de l’activitat és d’1 euro.

Back to top