Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Agraïment

Som a les acaballes del mandat municipal 2019-2023, un moment idoni per donar compte i fer balanç dels darrers quatre anys de gestió municipal. Uns anys que, contra tot pronòstic, han estat marcats per diferents vicissituds que ens han canviat la nostra visió de la vida i també han capgirat, d’alguna manera, el que s’havia previst des de l’inici: La DANA d’octubre de 2019, el lamentable i trist accident d’IQOXE i la tempesta Glòria de gener de 2020; la irrupció de la pandèmia de la Covid-19 al març de 2020 i, finalment, la guerra a Ucraïna.

Tot i això, el consistori ha procurat no deixar de banda l’activitat municipal tant important per al nostre municipi, fent veritables esforços per atendre les línies bàsiques per a la ciutadania marcades des de l’inici: atenció a les persones i foment de l’ocupació, manteniment del ritme d’inversions, manteniment de la via pública, suport a la promoció econòmica de la vila i el suport a les entitats culturals, socials, de comerç i esportives, contribuint a la seva promoció.

Si alguna cosa positiva crec que marcarà per sempre aquest mandat a Constantí serà el fet de ser testimoni d’un abans i un després en la vida política municipal: l’aprovació per unanimitat i amb consens de totes les forces polítiques amb representació municipal d’un pla d’inversions 2022-2024 sense precedents, tant en volum econòmic com en la varietat i grandària de les actuacions, un full de ruta que donarà compliment a necessitat culturals, esportives i ciutadanes de Constantí.

Aquesta nova manera de fer política, que és capaç d’unir tots els grup municipals en temes molts importants per a la nostra vila, és el fruit de portar a terme una única premissa: fer poble.

Finalment, i a títol personal, vull agrair a les companyes i companys del consistori l’esforç i el treball cap al nostre poble, als treballadors i treballadores municipals la seva feina i implicació; i a totes i tots vosaltres, veïnes i veïns de Constantí tota la confiança dipositada en el vostre Ajuntament.

Back to top