Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local treballa en la renovació de l’autorització del sistema de viodeovigilància

La Policia Local de Constantí està treballant en els tràmits necessaris per a la renovació de l’autorització, un any més, del sistema de càmeres de videovigilància a diverses zones del nucli urbà del municipi. L’any 2020 es van instal·lar càmeres de videovigilància a tres zones del nucli urbà, concretament al carrer Major, carrer dels Horts cruïlla amb Jaume I i carrer Barcelona. En total són 7 càmeres de repartides en aquestes tres zones del municipi, integrades amb la infraestructura informàtica corporativa de l’Ajuntament, que connecta a través de fibra òptica diversos edificis municipals: Ajuntament, Policia Local, Ràdio i Pavelló poliesportiu. Preparades per la gravació d’imatges les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, el seguiment es fa des de la sala de control de les dependències policials i amb estricte compliment de les mesures establertes per llei.

Aquest sistema ha esdevingut una eina necessària, idònia i proporcional per prevenir i investigar fets delictius , que han facilitat la identificació i la resolució de conductes il·lícites de caire penal.

D’altra banda, des de la Policia Local s’està estudiant la instal·lació de càmeres de videovigilància a noves zones del municipi, amb l’objectiu d’incrementar la sensació de seguretat ciutadana i vial de la població, contribuint a millorar la resposta policial i complementant el servei de proximitat de la Policia Local.

Back to top