Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

II Concurs de Pa de pessic

L’Ajuntament de Constantí, convoca el II Concurs de Pa de Pessic del municipi, que tindrà lloc el dissabte 7 d’octubre de 2023 al Pavelló Poliesportiu Municipal . S’atorgaran dos premis de reconeixement a les persones que cuinin els millors pans de pessic, segons el veredicte del jurat del concurs.

Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on podran participar-hi totes les persones de 60 o més anys que ho desitgin. Els  interessats en participar hauran d’inscriure’s a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament a partir del dijous 28 de setembre de 2023 i fins al divendres 6 d’octubre de 2023 o bé fins que s’assoleixi el nombre màxim de participants. Hi haurà places limitades.

Podeu consultar les bases del concurs a:

II Concurs de pa de pessic Constantí

Back to top