Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

6è Concurs d’Aparadors Nadalencs

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal de 2023 sigui una festa als carrers i establiments del municipi, del 12 de desembre al 8 de gener tindrà lloc la sisena edició del concurs d’aparadors nadalencs, organitzat per la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Pot participar del concurs qualsevol comerç del municipi i la temàtica serà la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius. La inscripció per participar és gratuïta i s’ha de formalitzar omplint una sol·licitud de participació que es pot trobar a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí i que s’haurà de lliurar al registre o enviar-la per correu a la seu electrònica de l’Ajuntament fins al 5 de desembre de 2023.

Durant els dies que duri el concurs, un jurat s’encarregarà de valorar aspectes com l’originalitat, la creativitat, la innovació, la qualitat artística, la utilització de materials propis de l’activitat del comerç per decorar l’aparador o la utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats, a més de l’adequació a la temàtica festiva del Nadal. Es valoraran de 0 a 10 punts cadascun dels criteris per a cadascun dels aparadors participants. Els resultats dels diferents membres del jurat es sumen i l’aparador amb més votació serà el guanyador.

També hi haurà una votació oberta a la ciutadania, que podrà participar en les votacions al millor aparador mitjançant unes butlletes que trobaran als establiments i que hauran de dipositar a una urna que trobaran a l’OAC de l’Ajuntament del 12 de desembre al 9 de gener.

L’ajuntament farà fotografies a tots els aparadors participants que seran exposades a la web i xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí, Facebook de la UBC i Instagram amb el hashtag #aparadorsconstanti23

Hi haurà 3 premis de 150 euros, un a l’aparador més original i artístic, un altre a l’aparador més respectuós amb el medi ambient i un altre al comerç més votat per votació popular. Entre totes les persones que participin de la votació popular, es farà un sorteig de 3 xecs regal per valor de 50 euros a bescanviar a qualsevol dels establiments participants del concurs. El veredicte del jurat es farà públic el dia del Pregó de la Festa Major d’Hivern de Constantí.

Podeu consultar les bases del concurs a:

BASES CONCURS APARADORS NADALENCS 2023

Back to top