Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes 25N. Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

L’Ajuntament de Constantí ha organitzat, un any més, diverses activitats de reivindicació i sensibilització per commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

El mateix dissabte 25 de novembre, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’acte central amb la lectura del manifest institucional al davant de l’Ajuntament. Aquest any la lectura del manifest tindrà una protagonista d’excepció, la cantant i actriu constantinenca Alèxia Pascual. Després de ser una de les grans triomfadores de la segona edició del programa “Eufòria” a TV3, la jove constantinenca ha format part del repartiment de l’espectacle “La noche de los muertos vivientes” que s’ha pogut veure al Teatre Condal de Barcelona.

Després de la lectura del Manifest, i coincidint amb la celebració de la Setmana de la Música, tindrà lloc un concert-vermut a càrrec de a càrrec del Conjunt de Formació Juvenil i de la Banda de l’Escola Municipal de Música “rafel Gibert Recasens”. L’acte estarà amenitzat i presentat pel grup Mel i Mató.

D’altra banda, el divendres 24 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores, el Club Gladius Defensa Constantí oferirà una classe gratuïta de defensa personal adreçada a dones.

Amb aquesta jornada reivindicativa, l’Ajuntament de Constantí vol refermar el seu compromís per combatre i erradicar qualsevol tipus de violència masclista.

Back to top