Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí inicia la campanya informativa “Per un Nadal + Sostenible”

L’Ajuntament de Constantí segueix compromès a treballar perquè el municipi sigui més sostenible i responsable ambientalment. I com que des del punt de vista ambiental el millor residu és aquell que no es genera, situa la prevenció de residus com a una de les prioritats de la gestió dels residus municipals. Per aquest motiu té previst iniciar un seguit d’accions per a la reducció de la generació de residus municipals amb la voluntat de: Reduir el consum de matèries primeres i perilloses, fomentant la reutilització i el reciclatge dels productes ja consumits i evitant el malbaratament alimentari; i disminuir els efectes secundaris de la gestió d’aquests residus i la perillositat de la seva presència al medi.

La primera d’aquestes accions serà la realització d’una campanya informativa Per un Nadal + Sostenible que s’iniciarà l’11 de desembre i finalitzarà el 5 de gener, i que té per objectiu donar informació sobre bones pràctiques en matèria de prevenció de residus i malbaratament alimentari per ajudar a que els criteris de consum que apliqui la ciutadania en l’època més consumista de l’any, sigui el més responsable i sostenible possible.

La campanya consistirà en la realització de visites porta a porta als domicilis del municipi per part d’un equip d’educadors ambientals, a través de les quals es lliurarà un tríptic informatiu i un obsequi d’agraïment, i la instal·lació d’un punt informatiu, el dijous 21 de desembre, de 9:30 a 13:30h al mercat setmanal.

Es preveu també la realització d’una campanya digital a través de les xarxes socials del Consistori i també mitjançant l’aplicació “Viu Més Constantí” i Constantí Ràdio. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la campanya es pot contactar amb l’Ajuntament a través del c/e ajuntament@constanti.cat o al telèfon 977 520 521.

Back to top