Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Moto Clàssic Constantí celebra la tradicional plantada del Pessebre al Pont de les Caixes

Els actes previs al Nadal han continuat aquest cap de setmana a Constantí amb una de les propostes habituals de la programació nadalenca al municipi, com ha estat aquest diumenge 10 de desembre  la tradicional plantada del pessebre al Pont de les Caixes, a càrrec de l’associació Moto Clàssic Constantí. El Pont de les Caixes és un dels elements patrimonials més emblemàtics de Constantí, situat ben a prop del Conjunt Monumental de Centcelles i declarat Bé Cultural d’Interès General.

Es tractava de la novena edició de la plantada del pessebre al Pont de les Caixes i aquest any ha comptat amb una gran participació, amb prop d’una trentena de motos. Els participants a la plantada es van trobar de bon matí al davant de l’Ajuntament i després de la plantada de motos al carrer Major es va fer un esmorzar de germanor al Sindicat Agrícola. Tot seguit s’iniciava la sortida per fer la plantada del pessebre al Pont de les Caixes. La gran peculiaritat d’aquest pessebre és que totes les figures estan fetes amb peces relacionades amb el món del motor.

Després de la tradicional foto de record al Pont de les Caixes, tots els participants van fer una ruta d’uns 30 km. pel territori.

Back to top