Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Centenars d’infants participen de la Cantada d’una Nadala conjunta

La nadala “Campanes de Benvinguda” del grup Buhos ha estat interpretada aquest dimecres 13 de desembre per centenars d’alumnes dels centres educatius de Constantí, en una nova edició de la cantada de la Nadala Conjunta. Aquesta és una de les activitats ja tradicionals i que compta amb una major participació de l’extensa programació de Nadal al municipi.

La Plaça de les Escoles Velles ha estat un any més l’escenari de la cantada, que ha comptat amb la participació d’uns 700 nens i nenes de la Llar d’Infants Gu-gu, les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i l’Institut de Constantí. L’activitat ha estat coordinada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i un grup de professors i alumnes de l’escola han estat els encarregats de l’acompanyament musical en directe.

L’encesa de llums de Nadal que es farà aquest divendres 15 de desembre a la Plaça de les Escoles Velles marcarà l’inici oficial de la programació d’actes nadalencs a Constantí, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal al bell mig de la plaça i un espectacle adreçat a tota la família.

Back to top