Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriba la XIV Marató Musical en col·laboració amb la Marató de TV3

Un any més, Constantí torna a mostrar la seva solidaritat amb La Marató de 3Cat, dedicada a la salut sexual i reproductiva. Aquest diumenge 17 de desembre, a les 17 h, arriba la XIV Marató Musical organitzada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. Comptarà amb les actuacions de diverses formacions instrumentals de l’Escola de Música, Tony Sanahuja i Patrick Navarro, Manureco, Ensemble de flautes de la BUMT, A2 Duo i una exhibició de zumba amb Eva. A la mitja part hi haurà coca i xocolata. Hi col•laboren El Forn de Pa 38 Clàssic i la Pizzeria La Raval.

Dintre d’aquesta Marató Musical també s’inclouen l’Exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, el divendres 15 de desembre a les 18.30 h., i el Festival de Nadal organitzat pel Club Patí Constantí el divendres 15 de desembre a les 20.00 h.

Back to top