Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza el curs de logística i conducció de carretons per a majors de 45 anys

Aquesta setmana ha finalitzat a Constantí el curs de logística i conducció de carretons amb certificat UNE, que s’inciava a mitjans del passat mes de novembre i s’ha realitzat durant l’últim mes. Una quinzena de persones s’han matriculat en aquest curs convocat per la Cambra de Comerç de Tarragona amb la col·laboració de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí. Es tractava d’una de les grans novetats de l’oferta socioeducativa 2023-2024 al municipi, i s’ha adreçat al col·lectiu de persones d’entre 45 i 60 anys que es troben en situació d’atur o inactivitat laboral. El curs, 100 % subvencionat, ha tingut una durada de 120 hores amb una part tèorica i una part de formació pràctica al Polígon Francolí.

Els continguts teòrics del curs s’han basat en adquirir les competències i habilitats necessàries per desenvolupar les tasques pròpies del sector: què són i com es classifiquen els magatzems, les tasques que s’hi realitzen o què cal tenir en compte per tenir un magatzem ben organitzat; suport per a la preparació de Picking; terminologia i tipus d’estocs, introducció a la radiofreqüència, aprendre a utilitzar lectors, codis i etiquetes, aparells elevadors de càrregues i eslingues, riscos en els magatzems i senyalització de seguretat industrial, a més de la formació en la conducció de carretons elevadors segons normativa UNE 58451- 2016.

Back to top