Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest Nadal torna el Pessebre Vivent “Racons de Constantí” amb Les Forques Teatre

Les Forques Teatre “Associació Amics del Teatre de Constantí” organitza aquest any una nova edició del Pessebre Vivent “Racons de Constantí”. Després de dos anys de pandèmia i l’any passat la representació de “Els Pastorets”, enguany es tornaran a omplir els carrers del municipi amb les escenes teatralitzades més emblemàtiques del pessebre.

Serà els dies de Nadal i Sant Esteve, 25 i 26 de desembre, a partir de les set de la tarda. Es tracta de la cinquena edició del pessebre vivent i hi haurà passis cada 15 minuts en cada escena, excepte a Cal Valent, on hi haurà representacions en funció del públic. El punt de sortida serà la plaça de l’Església, lloc on també es vendran les entrades, que tindran un cost de 5 € i serà gratuït pels nens menors de 5 anys i pels socis de Les Forques Teatre. La taquilla per comprar les entrades s’obrirà a les 18.30 h.

A la plaça de l’Església es farà l’escena dels set pecats capitals, al carrer Sant Vicenç es representarà l’anunciació a Maria, a la Muralla i al rentador hi haurà el mercat i rentadores, a la plaça dels Drets Humans es representarà l’escena d’Herodes, a l’avinguda Catalunya hi haurà l’hostal i a Cal Valent la casa dels pastors, pastors de la muntanya, el naixement, la fusteria i el tió.

El Pessebre Vivent comptarà amb la participació d’unes 70 persones entre repartiment d’actors i actrius, escenografia i so.

Back to top