Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Cavalcada dels Reis Mags estrenarà aquest any nou recorregut

Constantí ja ho té tot gairebé a punt per a la Cavalcada dels Reis Mags 2024, que aquest any tornarà a recórrer als carrers del municipi amb la presència de Ses Majestats els Reis d’Orient i abans de la nit més màgica de l’any. La Cavalcada d’aquest any, que s’iniciarà a les 18.00 hores, estrenarà nou recorregut. La principal novetat és que aquest any el punt de sortida serà el carrer Sant Pere, des d’on s’iniciarà un recorregut que passarà pels carrers Barcelona, Girona, Avinguda Onze de Setembre, Plaça de la Generalitat, carrer Centcelles i carrer Major fins a arribar a l’Ajuntament on Ses Majestats seran rebuts per les autoritats municipals i des d’on adreçaran unes paraules als constantinencs i constantinenques.

La posada en escena serà molt similar a l’any passat, en què es van estrenar noves carrosses i nous elements decoratius, ambientació i escenografia per acompanyar la cavalcada. Com és habitual, la cavalcada reial comptarà amb la col·laboració i participació de diverses entitats i associacions locals Un cop finalitzada la cavalcada, els Reis Mags aniran al pavelló poliesportiu a entregar els regals als nens i nenes. Ismael Perroni és el regidor de Festes de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top