Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nova convocatòria Plans d’Ocupació locals 2023-2024

Un any més, l’Ajuntament de Constantí aposta per fomentar l’ocupació i per aprovar mesures que incideixin en la reducció de l’atur. Després de la bona experiència dels anys anteriors, novament s’ha convocat un nou Pla d’Ocupació Municipal per als anys 2023 i 2024 dirigit a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació.

La necessitat de donar una oportunitat laboral a persones en risc d’exclusió social i entenent el treball com un eix integrador en la societat justifica que des del consistori es vulguin prendre mesures per pal·liar la difícil situació de les persones aturades que es troben en situació de cerca activa de feina.

L’objecte d’aquest Pla és la contractació de 12 persones en 2 torns. És a dir, 6 contractacions en cada torn, amb un contracte de treball de 6 mesos. La jornada laboral serà de 35 hores setmanals. Els llocs de treball que s’ofereixen tenen la categoria professional de peó i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments, espais públics i zones verdes del municipi.

Les sol·licituds per poder participar en el Pla d’Ocupació Municipal 2023-2024 s’hauran de presentar a l’OAC de l’Ajuntament. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 24 de gener. Les persones aspirants han d’estar empadronades a Constantí com a mínim amb un any d’antiguitat en el moment de la presentació de la inscripció i estar  inscrits a la borsa de treball municipal de Constantí.

El model de sol·licitud específica per l’esmentada convocatòria es troba a disposició dels interessats a l‘OAC de l’Ajuntament, a l’Oficina de Treball Municipal al c/Sant Pere 49, i també a la seu electrònica de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top