Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El XVI Trial per a Nens Vila de Constantí obre el Campionat de Catalunya 2024

El circuit de la Terra Vermella, a la zona de Les Forques, ha acollit aquest diumenge 28 de gener la XVI edició del Trial per a Nens Vila de Constantí, la cita que obria el Campionat de Catalunya 2024 i que un any més ha organitzat el Moto Club Constantí amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme. La competició s’emmarcava dintre de la programació de la Festa Major d’Hivern i ha comptat amb la participació de més de 40 pilots d’edats compreses entre els 4 i 14 anys en les categories: Iniciació, Aleví, Aleví+8 Elèctrica, Alevi+8 Benzina, Base, Promo, Oberta, Femenina.

El circuit estava format per vuit zones, dues d’elles indoor assequibles per a tots els participants. Abans de la prova hi va haver esmorzar popular gratuït per a tots els assistents. El XVI Trial per a nens Vila de Constantí ha estat dedicat aquest any a la memòria de José María Salvador, qui va ser pilot de trial i col·laborador d’aquesta competició esportiva com a jutge de zona i que va traspassar el mes de febrer de l’any passat.

Back to top