Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acte d’homenatge a una àvia centenària

L’Ajuntament de Constantí ha fet aquest dilluns 29 de gener un acte de reconeixement a la sra. Rosario Barazal de Alba amb motiu del seu centenari. Tot just el dia que celebrava el seu 100 aniversari, l’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora de Cultura, Dolors Fortuny, s’han desplaçat fins al local de l’Associació de Pensionistes i Jubilats i li han fet entrega d’un ram de flors com a detall commemoratiu per aquests 100 anys de vida.

La sra.Rosario Barazal de Alba, que va estar acompanyada en aquest acte per les seves filles i altres familiars i amics, fa 13 anys que viu a Constantí. Nascuda a Palma del Río (Còrdova), va arribar a Catalunya l’any 1970. Ha exercit tota la seva vida com a mestressa de casa i ha destacat sempre per ser una apassionada de l’escriptura i la lectura.

Back to top