Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Alumnes de 2n de l’escola Mn.Ramon Bergadà fan una visita a l’Ajuntament

Aquest dimarts 30 de gener, els alumnes de 2n de primària de l’escola Mossèn Ramon Bergadà han fet una visita a l’Ajuntament de Constantí, acompanyats d’alguns mestres i del director del centre, Fernando Martos. Els alumnes han estat rebuts per l’alcalde, Óscar Sánchez, i la regidora d’ensenyament, Dolors Fortuny, a la Sala de plens. Durant la seva visita, l’alcalde els ha guiat per les instal•lacions i les diferents àrees i serveis de l’ajuntament i l’alumnat ha pogut conèixer com funciona i s’organitza el consistori.

Aquesta activitat  s’emmarca dintre del projecte educatiu de l’escola Mn. Ramon Bergadà, concretament dins l’àrea de Medi Natural, Social i Cultural, per tal de conèixer l’entorn més proper al centre.

Back to top