Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“La Passió” de les Forques Teatre es consolida com un dels actes més multitudinaris de la Setmana Santa

Aquest passat diumenge 31 de març ha tingut lloc una nova edició de la representació de “La Passió de Crist” a càrrec de Les Forques Teatre, un esdeveniment que ja s’ha consolidat com un dels més esperats i multitudinaris de la Setmana Santa a Constantí. Aquest any hi ha hagut un total de 8 escenaris repartits pel nucli antic del poble, amb inici des de davant de l’Ajuntament, on es va recrear l’entrada a Jerusalem. Alguns dels emplaçaments on es van recrear les escenes dels últims dies de Jesús van ser la plaça de l’Església, C/ Sant Vicenç, el Refugi, l’Antic Mercat i el carrer Major fins arribar a  la Pista d’Estiu on, un any més, es van representar les escenes de la crucifixió de Crist, la mort de Jesús i la Baixada de la Creu.

Prop d’una vuitantena de persones han treballat per donar forma a aquest projecte des del repartiment d’actors i actrius, decorats i vestuari. Una de les grans novetats d’aquest any ha estat la introducció de diversos passatges musicals cantats. Com és habitual, la passió ha comptat amb la col·laboració dels Armats de Constantí.

Back to top