Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Divendres Sant concentra els actes més solemnes de la Setmana Santa

Constantí ha viscut aquest passat cap de setmana els actes centrals de la programació de Setmana Santa. La solemnitat i la tradició arribaven amb els actes del Divendres Sant, ja de bon matí amb el Via Crucis fins al Calvari, a la tarda amb la celebració litúrgica de la mort del Senyor i, al vespre, amb la processó del Sant Enterrament. Dissabte 30 de març va tenir lloc la Vetlla Pasqual al Centre Parroquial.

D’altra banda, dins dels actes previs la Setmana Santa, s’ha pogut visitar a l’antic mercat municipal, al carrer Major, una exposició que recull els elements característics de la Setmana Santa: l’uniforme dels armats, les vestes i altres trets representatius. També s’ha inclòs en aquesta exposició un recull de fotografies d’aquesta celebració.

Back to top