Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí torna a viure una multitudinària Diada de Sant Jordi

El carrer Major de Constantí va tornar a viure una multitudinària Diada de Sant Jordi, amb la presència de prop d’una trentena de parades d’entitats, associacions i comerços locals que s’han donat cita al llarg de tot aquest dimarts 23 d’abril en aquesta jornada cultural i festiva. Una gran portalada en forma de llibre donava la benvinguda a tots els visitants a l’espai central de la diada, un carrer Major que va lluir un esplèndid aspecte, decorat amb el gran tendal fet amb ganxet, i combinat amb tots els elements de la decoració especial que un any més s’ha preparat especialment per a l’ocasió a tots els carrers, places i equipaments municipals, a més del balcó de l’Ajuntament.

Al llarg del matí, l’alumnat de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, van fer acte de presència per gaudir de l’ambient de la diada i assistir a una de les novetats d’aquest any, l’activitat “Toca’m un conte” a càrrec de Cuentropía, que va presentar una sessió de contes infantils amb música en directe. També, al llarg de tot el matí, Constantí Ràdio va oferir una programació especial en directe amb entrevistes als principals protagonistes de la jornada.

Les activitats van continuar a la tarda amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi i una mostra de balls tradicional a càrrec dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino. La jornada finalitzava amb la tradicional ballada de Sardanes amb l’actuació musical de la Cobla Dansaires del Penedès. Durant tot el dia també es va poder veure una mostra del bestiari i els elements que conformen el Seguici Popular, a la Plaça de l’Església

Back to top